martes, 5 de enero de 2010

EQUIPACIO 2010


Aquesta és la nova equipació pel que fa al casc i ulleres del Catalunya Sud per al 2010. Falten uns quants retocs, però bàsicament són aquestes. Pensareu que el casc es massa aerodinàmic, però com podeu vere ho hem compensat amb uns "flecos" de color fucsia pel voltant, que crearan unes turbulències que serviran per refrigerar-nos. L'únic que ens fa dubtar és el model de les ulleres, si deixar-les tal i com estan a la imatge o demanar-les de cuir negre. Per cert la cinta groga que penja del coll va agafada a les ulleres per si en algun salt inesperat ens salten de la vista, sempre quedaran subjectes (són massa cares com per a deixar que caiguen a terra).

Avant i canvi. MANGANTES

EMPIEZO A ESTAR BURNOUT

Per a qui no conegueu l'expressió burnout, vol dir estar cremat, i es que porto una temporada de feina agobiant, doblant consultes, empalmant amb les guardies i la consulta privada. I tot per cuatre xavos, ja que a l'hora de cobrar arribar la INQUISICIÓ i s'ho endú tot. Vull pensar que tot aquest esforç de feina que estic fent i sacrificant hores amb la familia i hores d'entrenament es vegi compensat algun dia en una plaça fixa per poder titolejar i tocar-me els ous durant tota la jornada de treball, tal com fan els actuals estatutaris.

Pel que fa als últims entrenaments, en sensacions les coses han estat bastant dispars.

Divendres que estava de guardia a Horta de St Joan, vaig aprofitar per caminar pel poble, per un circuit similar al de l'última patejada, amb continues pujades i baixades d'escales i rampes. En total vaig estar 1h30', ja que van interrompre'm per una "urgència". Ho posso entre comentes pee que la veritat es que va ser una capullada. La gent cada cop és més inculta i cagada de temor, a la mínima que tenen tos o mocs, sembla que se'ls hi talla la circulació cerebral i fan tonteries.


Les montanyes del fons Morella

El dissabte per la tarde, a les 16.30h vaig sortir amb la BTT amb el frontal per fer la via verda, ja que sabia que es faria de nit i per allí a penes passa ningú, de manera que podria anar tranquil. En total vaig fer 2h30' i vaig arribar fins a la Fontcalda. Les sensacions de "pujada" bastant bones , ja que vaig estar rodant en molta cadencia i sense passar de les 145ppm, i la veritat es que no sentia sensació de fatiga. De tornada, costa baix la merda corre, i jo anava rapidíssim. Mantenia l'agilitat de pujada o inclús un poc més, i a l'igual que al tram de pujada, no tenia sensació de fatigar-me. Podria haver anat bastant més ràpid, però pensava amb el diumenge, que volia fer 4h i si el dissabte apretava massa diumenge ho pagaria.

Imatge (un poc moguda) dels túnels de la via verda


Diumenge vam fer una sortida, la primera de l'any amb el meu germà Alex. Vaig estar rodant tota l'estona amb el plat petit de carretera i mantenint-me per sobre de les 100rpm, excepte als trams de baixada que m'obligava a possar el 53. Al principi no ho notava, però als tobogans de Rasquera, ja vaig començar a notar les 2h30' del dia anterior, ja que no hem veia amb la suficient frescor. Fins a Mora vaig estar aguantant el tipo i de Miravet fins al Pinell vaig fotre una bona apretada, sempre amb molta cadencia. Del Pinell fins a Gandesa i de Gandesa a Bot i Prat de Conte vaig anar "a bakos". Havia perdut tota la frescor de cames, ja portavem 100km. De baixada fins Xerta encara vaig cremar l'últim cartutxo. D'allí fins a casa, vaig anar evitant els calambres, mantenint agilitat i sense apretar massa, soltant cames. Al final 130km; 4h15; 128ppm; 97rpm.

Dilluns i dimarts massa feina per treure hores, i es que encara que avui dimarts tinc ganes de sortir, inclús de nit, per la via verda, però no vull treure-li aquestes hores a la familia.