viernes, 11 de febrero de 2011

ANEM FENT, que ja es prou.

Buenas compañeroa a pie de puerto. Com comento en el títol, anem fent, i es que seguim igual que fins ara, hi ha setmanes que podem sortir a entrenar el que toca i n'hi ha d'altres que no hi ha temps ni per a fer rodillo. La sort que he tingut durant aquests dies es que els caps de setmana els he tingut lliures i he pogut disputar la social de Montroig i la primera de la Canonja i el proper cap de setmana estarem a la segona de la Canonja i a la de Tortosa. L'interessant fins ara es acumular KM i ja que no poden ser molts dies com a mínim que siguin amb intensitat.



Durant aquestes setmanes també he pogut sortit amb els amigatxos del Su: Pep, Betalú, Ivan, Alejo, Jordi,..., però com sempre de manera molt esporàdica.



(De lo milloret de la Catalunya Sud)






Espero que de cara a les primeres curses de BTT, que es el que m'interessa, estigue millor de forma i poguem disputar amb ganes.



Com a novetats de tots aquests dies destacar l'arribada del nou Gramin Edge 800, simplement espectacular, no tan sols pel fet que sigui tàctil, sino pel seu funcionament com a navegador i la velocitat en processar la informació i fer-lo funcionar. Aquests de Garmin s'ho han currat.


(Per a la BTT i per a la RUTA)


(La pegatina protectora ja l'he canviat per una de mòvil)


Però tampoc tot es ciclisme, també he aprofitat per anar a la neu amb la familia i veure com Hugo descobreix aquest nou medi.