viernes, 7 de enero de 2011

RE-EMPENDRE

Sembla que tornem a empendre de nou els entrenaments. Ahir dia de reis vam aprofitar per sortir a fer la ruta amb un poc de resaca de lan it de reis.

A la cabalcada de reis amb Hugo



Haviem quedat amb Pep trovar-nos amb ell a Tortosa, felicitar-lo pel seu aniversari i acompanyar-lo fins Amposta. A partir d'allí començavem l'entrenament Alex i jo.

Les sensacions durant la sortida han anat variant, al principi del primer bloc de series m'he vist amb força a les cames, recuperant fàcilment, però a partir de la meitad de la segona serie del segon bloc, ja he notat les cames molt pesades i la tercera ha estat un poc penosa, movent uns 20w menys de mitja que en les anteriors. Un cop hem arribat a la Sènia hem recuperat durant 2km mentre rodavem de cara al Mas, i a partir de llavors he decidit possar un ritme alt, sense anar a tope, fins al Pkm 10 on he afluixat de nou fins al Mas de Barberans. Des del poble fins Tortosa hem anat rodant apretant fins la Raval de la Llet on ens hem relaxat per arribar soltant a casa. En total: 2h34'; 83.44Km; 132pm; 224w; 32,47km/h; 88rpm.



Alex arribant a Tortosa tot doblegat


A la tarde tenia les cames molt pesades i carregades. La nota més destacada de tots aquests dies es que he arribat als 76kg de pes, una mesura que feia més de 2 anys que no veia en pre-temporada. Haurem d'apretar el cinturó i possar-nos un poc més estrictes.

martes, 4 de enero de 2011

SEGUIM PARATS

Avui dimarts 4 de gener, pre-reis, seguiré amb el descans, però aquest cop obligat pel poc temps que tinc --> he sortit de la guardia de Gandesa a les 8h del matí després de tenir l'última visita a les 6h35'. He arribat a casa a les 8h45', per esmorzar, semirelaxar-me, veure a la dona i al crio i marxar a la consulta per arribar a les 9h55' a la consulta privada de podóleg fins les 12h30'. He marxat a casa per dinar a les 13h i sortir a les 13h40' de cara a Tivenys per treballar de 14h a 21h. En arribar a casa a sopar i dormir. Com podreu veure no me queden molts espais per sortir a entrenar.
A veure si demà entre el dinar i la consulta de la tarde puc sortir o fer algo de rodillo.

Us afegeixo la gràfica de l'entreno de l'últim dia de l'any amb la grupeta de colegues. Amb la paradinya per l'entrepà.
Avant mangantes!

lunes, 3 de enero de 2011

TEMPORADA 2011

Bé amigatxos ya estem al 2011, encara que per a nosaltres el fi d'any es aproximadament al voltant de finals d'octubre, que es quan finalitzem el "parón" de 2 setmanes i iniciem la temporada següent.

Pau Trumer: així es com vaig sortir de la càpsula del temps.
Encara que em faci difícil de vore continuo entrenant o almenys intentant-ho, ja que al igual que la temporada passada l'agenda de treball-familiar, és massa apretada. Per cert tu també ets difícil de vore, ja que tampoc t'he vist massa(jejejeje).

Bé, els entrenaments que predominen principalment són els de rodillo, ja que com he dit anteriorment no tinc massa temps, de manera que la resistencia física serà el meu punt dèbil, encara que la mental estarà a l'altura de sempre.

Pel que fa als entrenaments anem fent. El dia 1 de gener vaig estar de guardia, i aprofitant que estava a Horta de St Joan, vaig fer una passejada d'una horeta pel poble, pujant i baixant escales i costes, aprofitant que el públic no sol·licitava els servei d'urgències. A l'endemà la intenció a l'arribar a casa era tornar a sortir pel matí i intentar fer almenys 3h de tranquis, però vaig preferir quedar-me a casa preparant al nou campió del món, prepareu-vos!!!








Després de dinar i d'una micro-siesta mentre feien els Simpsons vaig decidir-me a sortir per fer alguna coseta, encara que fos tan sols estirar les cames. La ruta inicial va ser anar cap a la zona del Delta que es molt plana, però el mestral que va començar a bufar va fer replantejar-me la ruta quan anava direcció l'Ampolla. Un cop allí hem vaig decantar per fer una ruta un poc perduda per la zona de l'Hostal de Don Ramón amb l'ascensió final al Coll de l'Alba. Total 2 horetes amb la primera meitat molt suau i la segona meitat un poc més exigent.

Les sensacions que estic tenint últimament són de sobrecàrrega, ja que tinc una lleugera molèstia en el tendó rotulià del genoll esquerre.
Bé, això es tot per ara, avui dilluns 3 de gener torno a tenir guardia i crec que m'ho empendré com un descans per a vere si recupero un poc i baixa la molèstia rotuliana.


Salutacions des del Sud per a tots els companyeros a pie de puerto.