martes, 24 de noviembre de 2015

JA EL TENIM AQUÍ, BRUUUUU

Si xiquets, el fred ja està aquí de fa uns dies, i ens ha vingur a veure per a quedar-se una temporada. Sols espero que no vingui acompanyat del ser cosí "el vent", que sol donar bastant del c..
Per si o per no, jo ja he passat per Fabregues (un dels nostres sponsors aquest 2015) i m'he "agensiat" un parell de amarretes tècniques, i oro no caigue alguna equipació completa de Castelli. La veritat que me vais quedar gratamente impressionat amb tot el material que tenen. Alguna direu: "és una mica car, no?", però jo us diria: "recordeu lo malament que es passa quan corones un port i inicies la baixada i el fred comença a penetrar, o quan fas un pit-stop i et quedes com un pardalet a les 5 del mate amb tota la rosada a sobre?" Donas, per que cal patir si hi ha solució.


Bueno, canviant de tema. Anem a lo que ens interessa, les sortides i els entrenaments. La veritat que la passada setmana va ser un poc desastrosa, ja que entre setmana, excepte el dimecres,  la resta de dies vais fer campana, però dissabte i diumenge vaig complir.
Dissabte frutilla BTTera per la zona de la Raval i Mig Camí amb la companyia de Luigi i l'infiltrat de Pau (que sorbet va el puta), i diumenge vam anar per la zona d'Horta de Sant Joan a recodar antigues rutes per la zona del Mas de la Franqueta. Tenim un territori espectacular!!!! Claro, com entre setmana no vais apretar, els 2 dies que vais sortir tenia flow i xispa.

Tornant a canviar de tema, com estío xalant amb el iTunes: Pennywise, Lagwagon, NOFX,..., ufffff quins records. Menuda época, jojojojojojo.
I finalment per acabar, donar ànims a la familia Puyo, ja que apuesta tarde del Facebook he vist que el pare de la Cristina ha tingut un accident amb la bici i un cotxe que se l'ha endut per devant. Per desgracia, això és una plaga que no s'acabara mai. Bueno, ànims i a tornar-hi ben aviar.