viernes, 28 de febrero de 2014

JA ESTAN AQUI

Bueno xiquets, després de totes les novetats del Club, nou entrenador (Pau Marzà), un atropellament, i molta feina, la XALLENGER ja ha arribat. Aquest proper cap de setmana comença la Xallenger 2014 tal com va acabar al 2013, amb la prova de Tivissa, on l'amic Josep sempre ens acull amb els braços ben oberts.



La pretemporada aquest any ha tingut alts i baixos, poder més baixos que alts, amb alguna espurna de bon estat, però molt lluny de l'ideal. A sobre, he tingut problema amb la màquina, ja que per aquest 2014 havia decidit tornar a lo meu, les bicis de doble suspensió, però degut a endarreriments en la seva fabricació (suposo) i que els xinessos estan gastan tot el carbono del món, encara no la tinc en possessió. Resultat de tot això ha estat el fet que les sortides amb BTT han estat amb una clàsica de 26". A veure que passa per a la cursa. De moment firmaria amb el resultat de l'any anterior.


Però no tot són coses negatives. Aquest any s'ha ampliat la familia del CC Catalunya Sud, amb la incorporació d'alguns amics com Xavier Jornet, Mario Solé, Juanjo Adell.

Bueno això es tot de moment.

AVANT I CANVI MANGANTES!!!