miércoles, 12 de mayo de 2010

MUCHO MEJOR DE LO ESPERADO, PERO...

Me fa cosa escriure aquest post, ja que en l'últim comentava l'agobiat de feina i de temps que vaig, les poques hores d'entreno i tot lo demés, i ara aquest cap de setmana faig el millor temps en màster 30 a la crono i tercer a la cursa del diumenge, això si, Carnicer no estava dissabte i diumenge venia de fer la Titan-Desert. Però bueno, "no hay mal que por bien no venga".


Aquest dissabte pel matí haviem quedat Pep Vizcarro i jo a les 8h del matí per sortir tots junts amb el cotxe de cara a la Vall de Lord. Vam matinar per tenir temps d'empendre-ho en calma, parar a esmortzar si cal, arribar i fer l circuit de la crono i el del diumenge amb calma, dinar i correr.

Antes d'arribar a Solsona vam fer un petit Stop-and-go, ja que la gana apreta i anavem amb les reserves bastant buides. Que bó!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhh!!!!!

Tant pronte vam arribar vam decidir fer unes voltes al recorregut de la crono i una al circuit del diumenge. La particularitat d'aquest circuit era que tenia una volta curta, anomenada Start Lap, el recorregut de la crono i el de la cursa. Pues bé, dos homes trigonomètrcs com natros vam fer 2 voltes al circuit llarg i dos voltes més a l'Start Lap pensant que aquest últim seria el de la crono. QUE FORT!!!! No va ser fins després de fer tot això que ens van explicar que la crono era la part final del circuit amb l'Start Lap. Quin fart de riure.

Bueno la crono va anar millor del que hem pensava, tot i que el fet de fer 1h20' pel matí, anar a dinar i després fer la crono no va ser la millor idea, ja que se'm van quedar les cames bastant aplastades després de dinar i no dutxar-mos, per lo que mentre feia rodillo antes de sortir a la crono tenia una sensació no massa bona. Això es va confirmar als primers metres de la crono, ja que vaig fer la pista de pujada amb un dolor de cames impressionant i al voler forçar ho vaig pagar anant ofegat desde la primera trialera fins al final. La sort que baixo bastant bé i recuperaba algo. Quin temps més ajustat, per un segon vaig guanyar en màster 30.

A la tarde a la dutxa de l'alberg Torre del Baró i a fer unes cerveses al poble fins que començava el futbol. Vam anar a sopar i una partida de Pim Pom i a dormir.A l'endemà tocava la carrera. El pitjor de tot, la climatologia, ja que els homes del temps amenaçaven pluja tot el dia, i així va ser fins les 10.30h. El fet de sortir detràs dels cadets i el retràs en la nostra sortida ens va afavorir ja que no ens va caure ni una gota, llàstima del calentament, ja que tampoc va servir de molt. Tot i així el circuit ja estava bastant enfangat, l´únic moment que va estar prou bé va ser a partir de la tercera volta.

Bon calentament al rodillo de 30' amb dos petits sprint. Tant pronte vam sortir, Pep Vizcarro sortida fulgurant, possant-se capdavanter. A partir d'alli patiment continuo fins mitjans segona volta, i d'aquí fins al final anar remontant fins al final, acabant tercer màster 30 a 34 segons del primer i a 9 segons del segon. Potser si ho hagues sapigut ho hagues intentat, però a "toro passat" tot se veu diferent. L'únic semi-problema que vaig tenir en tota la cursa, a part del fang a la cadena i demés, va ser que a l'inici de la tercera volta en un tram on haviem de caminar, perdia les sabates, ja que un petit toc amb unes herbes hem van apretar les carraques i s'em van assoltar i vaig tenir que apretar-les.


El però que he afegit al titular es perquè havui dimecres no he tingut massa bones sensacions, ja que tant sols he tingut temps pa fer algo de rodillo i no estava molt motivat per fer-ho. Pues això, les cames no les tenia ni la meitad de fresques que el diumenge.