lunes, 28 de junio de 2010

JA TOCAVA

Ja feia més de 20 dies que no possava res al blog, desde els campionats de Catalunya a Tavascan, i no es per falta de noticies i històries, sino per falta de temps, com sempre.
Començaré per lo que més me toca la moral, i es que el divendres passat va arribar a les meves mans el planing de les sustitucions que he de fer aquest estiu. Sembla que les "jefes" vagin a favor dels meus rivals, ja que me tocarà fer un munt d'hores, doblant dies consecutius amb guàrdies incloses. Estan loques.


Pel que fa al meu estat de salut i forma, es un 50/50, ja que de forma m'he estat trobant bé durant els pocs entrenaments que he pogut fer, però la nit del dijous al divendres passat vaig passar les de Caín. Rujant tota la nit, cada 45' m'havia d'aixecar per anar al WC a potar, en quan m'estirava al llit m'havia d'aixecar, ni sentat al sofà estava bé. El divendres pel matí hem trobava com si m'hagués passat un camió per sobre. Avui dilluns ja hem trobo millor, amb algo de resaca intestinal, llàstima que de físic no ho sé, ja que no he pogut fer res.
No tot ha de ser dolent, tinc una sorpresa de co-sponsor Gipiemme que tinc ganes de provar, pero de moment he d'esperar un poc. També comentar la meva victoria a Montblanc per devant de C.Juncosa, i la desafortunada caiguda de F.X.Carnicer, a qui li desitjo una ràpida i bona recuperació.


Bueno no puc allargar-me molt que me toca currar, així que ja ens verem companyeros a pie de puerto.