viernes, 4 de diciembre de 2015

EL PODER ESTA EN LA FUERZA

Pero cuidado con el reverso de la fuerza, el LADO OSCURO.
Que dura està fent-se aquesta pretemporada, buscant el "power" i mantenint-me apartat del "reverso tenebroso". Quan semblava que començava a agafar el "flow" sobre la bici, adaptant-me a l'agonia i les sensacions de sofriment, que aquest esport comporta durant els entrenaments en solitari, apareix de sobte una banda de negativitat física i mental que m'esta donant prou per c...
Menos mal que amb les sortides en grupeta va passant un poc part d'aquest mal rotllo i sembla que carrego un poc les piles. Sort que avui és divendres i demà ja toca sortida en grupeta de MANGANTES, amb la presencia de Luigi que no f@llarà (però li falta poc juasjuasjuas), i la resta de la companyia estaran a l'espera del whats per a quedar.
Per una altra banda ja s'estè perfilant la continuïtat del CCCS per al 2016 amb noves incorporacions, noves col·laboracions i d'altres que es mantenen, com és el cas de FÀBREGUES, a qui, personalment li estic molt agraït en ajudar-me a mantenir la il·lusió amb l'adquisició de material per està a l'última, i per supost al seu equip de ventes i taller, "chapeau".
Bueno bon finde COMPANYEROS A PIE DE PUERTO.