martes, 10 de noviembre de 2015

CERO AGONIA, CERO AGOBIOS, PURA DIVERSIÓ

No tardaré molt en canviar de paré, però ara mateix són els records i sentiments que me venen al cap després d'aquest cap de setmana, amb la 15ena Trobada de Xerta.
No sé si serà perquè aquesta trobada és la primera després de l'aturada de la temporada i estem a l'inici de la nova campanya i tinc moltes ganes de sortir amb bici sense agobios i amb amics amb els quals habitualment no puc coincidir degut a que practiquem diferents disciplines dintre d'aquest mateix esport. No vull deixar de banda tampoc el magnífic treball realitzat pels organitzadors de la marxa, ja que es curren uns recorreguts que et deixen sense paraules, i sobretot en aquesta darrera edició.
Poc a poc les sensacions van millorant, tot i que en 48h toquen de nou les sèries "the death" a PAM. Mentre les autocàrregues les vaig soportant millor i noto como vaig adaptant-me. El que segueixo sense portar massa bé és l'alimentació. A veure si hem posso un ultimatum i me centro d'una vegada. Mentre seguirem somiant amb el 2016. MANGANTES!!!