viernes, 7 de mayo de 2010

ASI NO HAY MANERA

Joder!!!! Com ens hem de possar forts si no hi ha manera de poder sortir a entrenar. Quan començo a encadenar 2 dies seguits podent sortir a fer algo, al tercer hem toca doblar, es a dir, treballar mati i tarde, i llavors es impossible treure temps, ja que l'hora i mitja que puc tenir entre un torn i l'altre pràcticament me'l passo conduïnt d'un poble a un altre.
Ojalà pogues dispossar de 2 hores al dia per poder entrenar, sense anar estressat ni tenir que anar amb el tuperware amunt i avall, i poder fer estiraments post-entreno. Això és una merda. Encara sort que hem mig defenso, i es que "quien tuvo retuvo", lo malo que no durarà per sempre. Per a més inri, ahir hem van dir que aquest estiu patirem, ja que en tota l'àrea bàsica sanitaria que estic tan sols hi han 3 sustituts, i això vol dir que més d'un dia hem tocarà doblar. Espero que no es passen molt.
Bueno aquest cap de setmana toca crono de Copa Catalana i cursa de Copa Catalana, també puntuable per a l'Open d'Espanya al mític circuit de St Llorenç de Morunys. El traçat i el paissatge són espectaculars, però també ho és la duressa, sobretot si ens plou com ara farà 2 anys. Tant debó faci molta calor. A veure com responen les cames.

No hay comentarios: