miércoles, 13 de enero de 2010

DE ESTRENO

El més destacat dels últims dies, la nevada impressionant que ens ha tocat. Jo diumenge vaig tenir que pujar de guardia a Horta de St Joan, i la neu que hi havia era impressionant. Jo pujava amb la intenció d'intentar fer una caminada pel recorregut que tinc marcat al poble, pero veient la neu acumulada i les plaques de gel dels carrers, vaig preferir quedar-me tirat al sofà mirant el digital.

Avui he decidit sorti en la BTT, ja que les ratxes de vent eren prou considerables, i ademés tenia ganes d'estrena la nova maquineta que ens va portar els reis de l'Esplai als tres membres del C.C.Catalunya Sud.

Només sortir i fer les primeres pedalades ja he notat les series de rodillo d'ahir (creia que no serien tan dures i que ja m'hauria recuperat). La ruta escollida ha estat per la zona de l'Ardiaca, Coll de l'Alba, Mas de Cuello i Barranc de la Font de la Gracia i demés zones que no conec el nom. He flipat ja que per la zona del Coll de l'Alba encara hi quedaven restes de neu a les ombries, però es que per la part més alta encara he passat per zones on la neu estava més present que no la pedra i la muntanya. Quina nevada que va fotre!!!




Bueno l'entrenet ha estat bastant dur per l'orografia de la ruta escollida i perquè avui hem tocaba exprimir-me bastant, sobretot a les pujades.

Les sensacions de la bici han estat bastant dispars. Per una banda flipaba la rigidessa que es nota al pedalar de peus i en pujada. La rigidessa que transmetia a les pujades no era la que es notaba a les baixades, ja que sembla que amortigua prou els impactes. La part dolenta de les sensacions d'avui ha estat que les cales i les sabates ja tenen kilòmetres i no acabava de pedalar bé, anava un poc incòmode.

De les 2h (clavades en tacha) que he fet, fins que no he portat 1h15' no m'he començat a notar acoplat a la bici, però tampoc ha estat una cosa fora de serie. Suposo que poc a poc ens anirem possant al lloc i ens sentirem millor dalt la bici.

Per cert, canviant de tema, sabeu algo de "radioactivo man"? No se res d'ell des d'un migdia que me'l vaig creuar quan jo pujava a Gandesa de guardia i ell anava pedalant a l'altura de Xerta.


Bé, companyeros a pie de puerto, ens veiem.