jueves, 10 de diciembre de 2015

YO Y MI MINI YO

Avui ha estat un d'aquells entrenos que no tens ganes de patir, perqué penses que les cames picaran molt del dia anterior, però et sorprens quan et posses de peu al primer, al segon, al tercer,..., repetxo i veus que no piquen tant com t'esperaves. Per tant, si P-->Q, es a dir, com no picaven les cames, he apretat més del que tocava, i per tant si Q-->R, es a dir, demà picaran de veritat. Jojojojojo.
En general la setmana va passant com sempre, amb la rutina dels alts i baixos de moral. Ja està sent una constant, pel que veig i recordo del blog. Dies de trovar-me molt motivat i d'altres de sortir sense ganes i sortir més a la força que menos. Sort que de tant en tant me trovo en alguna rabossa i m'ajuda a apretar-me a les sèries i el patiment compartit ja no es tant.
Doncs bé, tornant a la sortida d'avui, he finalitzat a més, sobretot de moral, fent-se gairebé de nit i tenint ganes de seguir (sino fos per la feina...), disfrutant dels diferents ambients i paissatges d'avui. he xalat i avant, tu!! Com dirien per allí baix on està el meu Bro' al qui trovo molt a faltar a l'hora de fer sortides. Sort que anem quedant els caps de setmana.
Una novetat és que les bieles amb l'SRM estan a punt d'arribar i per tant, ademés de poder entrenar en watts, podré re-estrenar les GIRO Empire, i la roba Castelli. ARGHHHHH!!!!!


Avant i canvi MANGANTES