lunes, 24 de mayo de 2010

MESA REDONDA

Diumenge 23 de maig de 2010. Mentre els pobres ciclistes participants al Giro es preparen per a una dura etapa amb un espectacular final al Monte Zoncolan, els 3 membres del Catalunya Sud i amb la companyía del bon amic J. Cugat del Can Victor, ens dispossavem a fer una rutilla per estrenar la carretera de pujada a Horta de St Joan, ja que encara no hi haviem passat.
Per sensacions vaig anar mig bé fins passat Prat de Conte, on els dies acumulats sense visita al fisio van començar a passar-me factura. Per detràs de mi venia Alex, amb bon ritme, tenint present el parón obligat que va fer, i per devant Vizcarro i Cugat fent petits relleus, mantenint-los entre els 45-60".
Al arribar a Horta esmortzar i la sorpresa va se de tornada, ja que volíem fer la pujada de Bot a Prat pels espills, però una cursa de rally de cotxes ens ho va impedir, xupant-nos un vent de cara horrorós desde Bot fins Tortosa. En total ens van sortir menys de 3 hores i una pallissa a les cames que avui dilluns encara hem dura.

Dissabte 22 de maig vam fer una ruta de BTT Alex i jo per la zona de Xerta i Paüls, fent un total de 2h30', recordant les planejades de la vía verda d'anada i del canal de tornada, amb els senders de les trobades de Xerta i les pistes que pujen de cara al Montsagre de Paüls. També una bona pallissa.