martes, 14 de septiembre de 2010

BUENAS SENSACIONES=BUENA MEDIA

Hoy después de la consulta e ir a buscar a mi peque a la guarderia ha tocado salida con el típico aire de cara del mediodía, que vayas por donde vayas siempre molesta.


A diferencia de la salida regenerativa que hice ayer por mi "tontódromo" he abusado un poco de desarrollo para mover más vatios durante el calentamiento previo a las series, para hacer un entreno en zona "TEMPO" de mi FTP (=umbral de vatios). Como ya he anunciado las sensaciones han sido buenas, con fuerza en las piernas y con unas ganas internas de meterme caña, suerte que cada 2x3 miraba los vatios que marcaba el Garmin 705 y me refrenaba, y eso que el aire ha sido constante durante la salida, tanto de frente como lateral.


Pasada la hora he empezado con las series a partir de la última rotonda saliendo de Ulldecona, donde me he encontrado al mítico Jeroni Vázquez. Una vez terminadas las series, recuperación hasta casa, donde me he tomado mi batido, un plato de arroz y al curro. Mañana más.


Los datos del SRM/Garmin: 1h49'; 63.50km; 34,9km/h; 98rpm; 129/168ppm; 237/902w; NP272w;





PD: Estic disfrutant com un crio amb el Trainig Peaks. A la imatge anterior es pot observar la gràfica de l'entreno i el recorregut per separat o junt, i si selecciones una zona de la gràfica te la representa al mapa. En aquest cas la zona subratllada es quan he fet les series.



Alerta Xerta i Aldover també. En este avión treuriem unes mitjes impressionants fent la volta al Montsià


Avant MANGANTES

domingo, 12 de septiembre de 2010

IRONTERRA: ESPINA TRETA

Després del fracàs del Ironterra del 2009, aquest any tocava treure's l'espina clavada. La veritat és que l'any anterior veniem tots tres, Vizcarro, Alex i jo, de fer el "parón" de la temporada, i concretament al meu cas, era el segon dia de bici i amb la Santa Cruz, ja que la Progress amb la que havia estat competint durant l'any la tenia desmontada. D'aquí que fèssim 4-6-8 resultats a la prova.
Aquest any la cosa seria diferent, ja que la prova s'ha cel·lebrat un mes antes, i tots continuem amb un bon estat de forma, ja que encara queden curses de Copa Catalana, Provincial, Xallenge i altres.
El traçat de la cursa de BTT seria a la punta del trabucador de la platja dels Alfacs, amb unes vistes meravelloses, dignes d'enveja de qualsevol població costera.

El circuit contava amb 12km de longitud tots ells en linia recta, on hauríem de donar 5 voltes, i sense cap desnivell. En un principi podrieu pensar que es tracta d'una cursa fàcil i poc dura, però com molts sabreu, les curses que aparentment no són dures, nosaltres les hi fem, i més en aquest cas. Penseu el terrenys per on circulavem era la sorra de la platja que en molts trams estava compactada i dura, però a mesura que vam anar passant, aquesta es va anar desfent, de manera que quan hi passaves semblava que hi tirèssis un ancla perqué baixava la velocitat de manera considerable.
La tàctica que vam planteja els tres va ser molt clara: "a tope de pito", i així va ser. De sortida sacsada d'Alex que provocaria el primer tall del grup als pocs metres, i per darrera en persecució la resta, amb Pep i jo amagats dintre del grup. En quan els perseguidors van atrapar-lo aproximadament al pkm2, vaig sortir jo, rodant per devant a uns 10-15 segons durant uns 2km més i llavors va sortir Pep en persecució meva fins que va aconseguir empalmar. D'aquí fins al final poca cosa més, a relleus tota l'estona durant les tres primeres voltes aconseguint uns bons 3km de ventatja respecte els perseguidors. Mentre Alex rodava dintre del grup amb tranquilitat, fins que a falta d'1,5voltes va saltar a fondo fins al final, amb un tu a tu amb els perseguidors, i fent un final de carrera molt emocionant amb tan sols 10" de diferencia.
Finalment Pep Vizcarro, José Juan i Alex Marrasé va ser el podi final.
Els valors del Garmin: 1h44'; 157/165ppm; 94rpm; 32.69km/h; 57km

Avant MANGANTES.