sábado, 17 de octubre de 2015

Disfrutant de les bondats de la Time

Feia més d'un any que la tenia a la venta, sense cap resultat, i avui he tornat a treure-li la pols. La forma fisica no es la mes indicada per exprimir-la tant com et demana, pero la veritat que es un cuadre de competició. La rigidesa i la geometria fan que et vaigues apretant mes i mes, es un míssil.
Bueno avui hem aprofitat per anar perfilant la propera temporada amb un projecte que te molt bona pinta i que ens farà renovar les il·lusions. Poc a poc anireu assabentant-vos.
Fins llavors, avant i canvi. MANGANTES

viernes, 16 de octubre de 2015

MÉS D'UN ANY SENSE ESCRIURE

Ja fa més d'un any que no dic res pel blog i es que m'es impossible actualitzar-lo per falta de temps, a pesar de que pel facebook sempre vaig colocant alguna tonteria.
Bueno a veure si com a propòssit de la propera temporada 2016 me puc possar un poc les piles i vaig escrivint de tant en tant.
De moment hi ha poc que contar. He començat la "pre" fa una setmana amb un parell de sortides amb la de carretera i un parell de dies de rodillo, com sempre per falta de temps.
Hi ha molts dubtes de com anirà el proper any, entrenaments, spónsors, feina,...De l'únic que estic segur al 100% d'aquest inici de temporada es que estic en el pitjor estat de forma que he tingut mai, o com a mínim que recordo.