miércoles, 28 de julio de 2010

II DUEXTREM I POCA COSA MES

A falta d'aconseguir alguna foto de la proba de BTT de la II DUEXTREM cel·lebrada el passat diumenge (llevat de les fetes per J.Betalú), us posso alguna foto reciclada de lo que portem de campanya, com per exemple:

Final a Mig-Camí Marxa de Tortosa

Final primera volta campionats provincials a la Fatarella

Pel que fa a la Duextrem les sensacions van anar canviant durant la cursa. Des de l'inici males sensaciones, amb les cames pesades i sense sentir un bon ritme o cadencia. A partir dels 40' aprox les sensacions van anar canviant a millor, fent un canvi de ritme a la grupeta de 6 on estava per a veure com responia la gent. Després vaig anar mantenint un ritme en semi-persecució d'Ivan, ja que no volia atrapar-lo de cop, però tampoc el volia deixar marxar lluny. Les sensacions van anar mantenint-se prou bé, tot i que a la baixada fins la fàbrica del ciment Pep i Betalu van marxar, ja que hem vaig deixar el guants a casa i hem patinavent les mans del manillar i no podia frenar bé. Vaig atrapar a Pep i fins l'entrada a la pujada de la gossera bé, però aquí hem va venir el baixon. Se m'en van anar de nou, mantenint-los entre 30-60". Finalment, a la pujada de sendera de la Bassa la Gaia, canvi espectacular de sensacions, que hem va permetre atrapar a Pep i marxar en busca de Betalú en els últims metres de pujada, però de nou a la baixada hem marxaria. Al final tercer classificat junt amb Vizcarro que va fer 2º i que entraríem a poc més de 1'30" de Betalú. Alex finlitzava en novena posició després d'haver una averia tècnica amb les cales de les sabates que se li van soltar mentre rodava en cuarta posició.

Ivan, Pep i jo. Alex arribava per detrás. Betalú arrancava per davant.




Alex al control de pas del Mas de Mulet, a pocs segons nostres



La resta de la setmana que portem ha anat més o menys igual: dilluns descans, dimarts 2h15' amb alguna serie (acabant amb les cames fetes polvo) avui dimecres sense a penes temps per a res 30' de rodillo i demà guardia, de manera que tampoc faré res. Divendres poder tinc algún rato. Dissabte i diumenge haurem de compensar.

Avant i canvi