jueves, 19 de noviembre de 2015

THE END IS COMING

El final de l'estiuet de Sant martí i d'aquest període de bonança ja està aquí. Tal com anuncien els homes del temps, s'espera una forta baixada de les temperatures, però el que més ens fotrà serà que arrivarà junt amb el vent, bufffffff.
De moment "que nos quiten lo bailao". Per si o per no, ahir ja vaig disfrutar d'una bona ruteta, això si, sense tocar snedera, que anant sol no m'en fio (juas,juas,juas). Vaig anar a fer la volta curta per Font de Tita i Fullola disfrutant com sempre del paissatge, finalitzant amb una ascensió xatarrera al parc eòlic. Que malament que estic físicament, quants de bollicaos i donnuts me falten per a trovar el bon ritme i les sensacions,...



domingo, 15 de noviembre de 2015

A FALTA DE COLL DE SOM

Aquesta tarde Pau Marzà (MB2Training) m'havia preparat un petit test a Coll de Som, però la tardança amb el canvi de bateria del SRM, ha fet que busque una alternativa. Pues així ho he fet, m'he col·locat els auriculars i amb el iTunes i començant amb Slayer i finalitzant amb Nirvana, m'ha passat la tarde volant, excepte per l'interminable agonia durant el test, of course.
He decidir anar al parc eòlic i pujar per la pista de la font de la gràcia a un ritme d'aproximació suau, aprofitant per desenboirar el cap i disfrutar de les maravillosos vistes de les tardes de tardor que aquest canvi climàtic ens està oferint.
Els resultats del test queden per a Pau Marza (MB2Training) i per a mi, jajajaja.
Llevat d'un petit percance d'un motoriste que ha envahit el meu carril mettre feia la pujada, la resta de la tarde ha estat espectacular. No sé si soc jo, segurament que no, serà la Felt Edict Nine, i en especial el flow que deixa la humitat d'aquestes tardes de novembre sobre el terra, que fa que cada cop tinguis més ganes de seguir pedalant.
AVANT i CANVI MANGANTES!!!!!!