martes, 11 de marzo de 2014

SEMPRE ESTEM PLORANT

La veritat es que últimament porto unes setmanes que no donen per a res més que plorar. Entre la falta d'hores per poder entrenar i altres històries que no venen al cas, el meu rendiment esportiu va de mal en pitjor.
Surto menys dies dels que hauria, i els pocs que surto vaig tan malament que no puc ni complir amb les indicacions del meu nou preparador Pau Marzà de Recusport Training. La "sort" es que ara s'aproxima un canvi, tant a nivell laboral, com a nivell mecànic, ja que la nova màquina està a punt d'arribar (amb un mica de sort està setmana) i ja la podré disfrutar a la Xallenge de Serós, tot i que no al 100%, ja que desde el mes de novembre fins al dia d'avui he hagut de fer tans canvis de bici que no he arribat a adaptar-me a res.
Primer va ser la venta de la BMC 29" al bon amic d'Albert Adell, que li està treient un suc impressionant (com xales cabró). Desde llavors he estat entrenant en la SantaCruz Blur de 26" que tenia el meu germà a la reraguarda i que gràcies a ella he pogut anar entrenant en BTT. El segon canvi va venir quan el l'últim cap de setmana de novembre vaig ser atropellat mentre circulaba de casa meva a casa els meus pares amb la BMC de carretera per fer el canvi i agafar la BTT per anar a la marxa de Sta Bàrbara. Sort que com sempre (qui guarda quan pot gasta quan vol) tenia una TIME NXRS a la reraguarda. Fins llavors la tenia empaquetada i disposta a viatjar a qualsevol punt de la península, ja que la tenia a la venta, però aquest contratemps ha fet que fins ara sigui la meva arma per entrenar en carretera. Però aquíno s'acaben els canvis. Per la cursa de Tivissa vaig haver de treure-li la pols a la CANYON de carbono de 26" que també teniem en venta, per tal d'afrontar amb més bones condicions les següents curses fins que arribes la FELT. Com veieu un munt de canvis i un munt de bicis que tenim "per si un cas" (juasjuasjuas), però que preferiria haver-les pogut vendre.
Així que ja sabeu, si hi ha algú dispost en comprar de 2ona mà....