viernes, 30 de abril de 2010

GRACIES A TOTS

Això és algo que volia fer des de fa temps, però o no trobava la inspiració, o el moment. Molts de vosaltres pensareu: "A qui li dona les gràcies el pesadilla éste". Pues bé, la llista de gent a la que li vull donar les gràcies és ben llarga i la majoria d'ells ni ho sabran que els hi he escrit aquest post al blog.

En primer lloc, voldria donar les gràcies a Bea, la meva dona, per soportar-me totes les neures que tinc i respectar-me, sempre que es pot, els horaris tan xungos que porto, de feina a la pública i a la consulta, de les guardies i dels entrenos. Gràcies a Hugo, el meu fill, que es la meva alegria de viure.


També vull donar les gràcies a algú molt important per a mi, i que en aquests moments ho està passant malament, el meu germà Alex. Des d'aquí ÀNIMS, i gràcies pels trapis que m'has fet per poder entrenar i anar a correr a Flix.
Gràcies a la meva germana, per fer-nos de reportera gràfica: "cada cop et surten millors fotos", segueix així i et farem sempre un lloc al cotxe per vindre a les curses. Gràcies als pares que sempre han estat al meu costat, ajudant en tot lo que han pogut.

Gràcies a Abel Curto "Maes". Tu vas ser qui ens va inculcar de ven joves la passió per aquest esport, i les ganes de superar-nos. Quins temps aquells que sortiem tota la tropa: Sergio Pou, Victor, Agustí, Joan Valles,... Admiro la passió que encara tens per la bicicleta, és impressionant. Tu vas ser el meu primer "entrenador" i qui hem va donar bons consells per a preparar-me. Gràcies a Sergio De Torres, el meu segon i de moment actual preparador. Gràcies per la teva feina i la teva amistat.

Gràcies a Pepone pels seus bons moments de caxondeo, de consells i d'experiencia al mundillo, ja que té una visió de les curses de professional. A Josep Betalú, per donar-me aquella visió meticulosa a l'hora de preparar una cursa i la bici, i d'aquells bons moments de caravaning tan guapos. Que vam xalar!!!

Gràcies a la gent que treballa amb mi: Dolors, Roberto, Ketus, Sisco, Jesús, Ferran, Santiago, i tot l'equip sanitari, ja que gràcies als seus canvis de guàrdies també he pogut arreglar-me el calendari i anar a correr.

Gràcies a les fisios i nutricionista d'EMAC Salut (spónsor) amb la seva paciència i la seva col.laboració. Gràcies a l'Esplai Ciclista, SCOTT, el servei d'esports de Tortosa i de la Ràpita, i a Teo per la seva col·laboració amb el club i l'equip, ja que per ells tot això va endavant.

Segurament encara hem queda molta gent a la qui voldria donar les gràcies i espero que no us sentiu ofesos si no us he nombrat, però no penseu que no us tinc presents.

GRÀCIES A TOTS.

Sal.lutacions des de el Sud.