jueves, 12 de agosto de 2010

PARADA DE RUC

Alfara de Carles desde la carretera vella de detràs



Al final ja ha arribat, tal i com m'ho imaginava. Demà hem toca la parada de ruc, ja que tindré curro tot el matí fins les 14h i a les 15h entraré de guardia fins l'endemà a les 9:00h.
Este matí he fet 2h15' mig de tranquis rodant amb molta agilitat, ja que tant dimarts com dimecres havia apretat algo.
La ruta per avui era un poc sobre la marxa, de manera que he anat de cara Benifallet per Tivenys fent el Coll de Som a un ritme constant, però no gaire exigent. De Benifallet he anat direcció Xerta i un cop passat l'entrador de Paüls hi ha un camí (d'estos que m'agraden amb l'asfalt vell) que puja fins el canal. La pega es que m'he arriscat fent 2km per camí de terra fins que he tornat ha agafar el camí vell que puja fins Alfara de Carles per la part de detràs.

Un cop allí he fet la paradinya per repostar d'aigua i tot seguit a plat fins Tortosa, ja que feia tard a la visita de la consulta.


Uaaahhhh!!!!! Que fresca i bona. Ho necessitava


La sort que al Reguers m'he trovat amb un camionet de les begudes Toscà que m'ha portat a més de 70km/h fins Roquetes. Finalment he rodat suau fins a casa.
En general les sensacions han anat variant, desde la comoditat i alegria de pedaleig del inici, la força durant la pujada a Som, l'agobio i petita baixada de forces fins Alfara i la recuperació fins Tortosa tras-camió.
Les dades del Garmin: 2h15'; 118ppm; 98rpm; 32.3km/h. Demà descans i si puc penjaré fotos d'avui i d'ahir.
Aquí es on passo moltes hores de consulta


Avant i canvi MANGANTES.

PD: pronte tindré una pijada tècnica de les que mos agraden a natros.

martes, 10 de agosto de 2010

ARRANCADA DE MAXO PARADA DE RUC

La tònica d'aquestes últimes setmanes està sent aquesta, començo la setmana amb prou temps lliure com per poder sortir a entrenar tranquil i complir amb les ordres de Sergio Detorres, i acabo agobiat de feina i sense poder veure ni a la familia ni a la bici. Per una banda, i tal com estan els temps avui en dia perfecte ja que tenir feina és molt, però hi ha cops que no acaba compensant i més quan veus factures de tallers mecànics o d'altres professions i flipes quan comproves que gairebé cobren el doble que tu a l'hora de servei i no fan guàrdies de 17 i 24 hores empalmant amb l'horari de consulta, però bueno este és un altre tema.



Referent a l'entreno d'avui, he acabat fent 1h53' de les 2h que tenia pautades. Les xifres són: 57,82km; 30.47km/h;135/168ppm, i la ruta escollida molt plana, ja que he anat canal amunt fins Xerta i després via verda fins que he arribat al primer túnel llarg sense llum. D'allí mitja volta i cap a Tortosa, allargant pel camí del mig. Les sensacions millor de lo que hem pensava.

Estava tapat, però feia una calor agobiant

Una altra cosa que volia comentar es que aquests últims dies he estat entrant a diferents blogs, sobretot de "carreteiros" veient que alguns d'ells cel·lebren haver arribat als 10.000 ó 20.000km des d'inicis de pre-temporada. Doncs, per l'estat de forma que tinc no hem puc queixar, ja que porto 8633km amb 323h15' desde el 22 de novembre. Tot això es BTT+RUTA+RODILLO.

Bueno aquí acabo per avui, demà si es pot més.

lunes, 9 de agosto de 2010

CAMPIONATS PROVINCIALS RUTA

Aquest dissabte passat els tres membres del Catalunya Sud vam desplaçar-nos a Vinyols per disputar i fer un bon entreno als Campionats de Tarragona en ruta per als èlits i sots-23, amb la participació de molts màsters i seniors.

Començant pel final, i com no podia ser d'una altra manera, no hem va anar tot lo bé que volia, però si casi tot lo bé que esperava. Ara ja feia temps que no feia cap cursa de carretera i no recordava lo dur que és. El recorregut eren 113km aproximadament, amb 3 circunvalacions a Vinyols d'uns 18km, on el més destacat era el vent de cara quan rodavem més o menys paral.lels a la costa, una pujada a la Teixeta, i una última volta de circunvalació.

La intenció en un primer moment era quedar-me lo més tapat possible per detràs del pilot per poder aguardar forces per a la Teixeta i pujar el més desent possible, però....Des d'inicis de cursa palos per tot arreu, reben unes fuetades a la part del darrera del pilot que hem va fer despertar-me e intentar estar el més endevant possible, oblidant-me de la "tàctica" inicial, i agafant-ho com un bon entrenament intentant tirar en algun moment. De tots els palos que van haver-hi, a la volta i mitja es va fer el bó, amb els millors galgos, i per detràs uns intentant empalmar i d'altres amagant-se, com a totes les curses. Vam finalitzar la segona volta i quan portavem més o menys un quart de la tercera volta, "el boss" de l'equip ens va dir que ens possèssim al capdavant tirant a ritme, però sense matar-mos, intentant fer "abanicos" mentre anavem de cara a vent. Així ho vam fer i un cop finalitzada la terecera volta i quan ens encaravem de cara a la Teixeta vam tirar les ancles i allí ens vam quedar, ja que les forces justejaven. Pot ser haguèssim pogut coronar amb algun grup i fer tota la cursa, però un cop ja està feta i no hi ha ningú que tire, vam decidir deixar-nos l'estofat de la pujada per a les clàssiques de pre-temporada. També val a dir, que amb els mini-entrenos que fem tampoc hi havia molt més per a donar, però al menys tinc la satisfacció de que tres "chiripitifláuticos" com nosaltres vam estar tirant del pilot mig enfilat i sense perdre gaire temps respecte als escapats.
Les dades del Garmin: 1h34'; 62,3km; 39,54km/h; 144ppm; 169ppm màx; 96rpm. Els temps per volta van ser:
-Volta 1: 24'56"; 42,65km/h;138ppm
-Volta 2: 24'45"; 42,39km/h; 149ppm
-Volta 3: 25'23"; 41,22km/h; 154ppm
-Recuperació fins al cotxe: 19'26"

De moment no he pogut fer res més, ja que ahir diumenge vaig estar de guardia 24h a Horta de St Joan, aquest matí feina a la consulta privada de podologia a Traiguera, amb el temps just per arribar a casa dutxar-me i marxar a Roquetes per fer de 14:30-21h. Quines pallisses.

Avant companyeros a pie de puerto!!!