lunes, 9 de agosto de 2010

CAMPIONATS PROVINCIALS RUTA

Aquest dissabte passat els tres membres del Catalunya Sud vam desplaçar-nos a Vinyols per disputar i fer un bon entreno als Campionats de Tarragona en ruta per als èlits i sots-23, amb la participació de molts màsters i seniors.

Començant pel final, i com no podia ser d'una altra manera, no hem va anar tot lo bé que volia, però si casi tot lo bé que esperava. Ara ja feia temps que no feia cap cursa de carretera i no recordava lo dur que és. El recorregut eren 113km aproximadament, amb 3 circunvalacions a Vinyols d'uns 18km, on el més destacat era el vent de cara quan rodavem més o menys paral.lels a la costa, una pujada a la Teixeta, i una última volta de circunvalació.

La intenció en un primer moment era quedar-me lo més tapat possible per detràs del pilot per poder aguardar forces per a la Teixeta i pujar el més desent possible, però....Des d'inicis de cursa palos per tot arreu, reben unes fuetades a la part del darrera del pilot que hem va fer despertar-me e intentar estar el més endevant possible, oblidant-me de la "tàctica" inicial, i agafant-ho com un bon entrenament intentant tirar en algun moment. De tots els palos que van haver-hi, a la volta i mitja es va fer el bó, amb els millors galgos, i per detràs uns intentant empalmar i d'altres amagant-se, com a totes les curses. Vam finalitzar la segona volta i quan portavem més o menys un quart de la tercera volta, "el boss" de l'equip ens va dir que ens possèssim al capdavant tirant a ritme, però sense matar-mos, intentant fer "abanicos" mentre anavem de cara a vent. Així ho vam fer i un cop finalitzada la terecera volta i quan ens encaravem de cara a la Teixeta vam tirar les ancles i allí ens vam quedar, ja que les forces justejaven. Pot ser haguèssim pogut coronar amb algun grup i fer tota la cursa, però un cop ja està feta i no hi ha ningú que tire, vam decidir deixar-nos l'estofat de la pujada per a les clàssiques de pre-temporada. També val a dir, que amb els mini-entrenos que fem tampoc hi havia molt més per a donar, però al menys tinc la satisfacció de que tres "chiripitifláuticos" com nosaltres vam estar tirant del pilot mig enfilat i sense perdre gaire temps respecte als escapats.
Les dades del Garmin: 1h34'; 62,3km; 39,54km/h; 144ppm; 169ppm màx; 96rpm. Els temps per volta van ser:
-Volta 1: 24'56"; 42,65km/h;138ppm
-Volta 2: 24'45"; 42,39km/h; 149ppm
-Volta 3: 25'23"; 41,22km/h; 154ppm
-Recuperació fins al cotxe: 19'26"

De moment no he pogut fer res més, ja que ahir diumenge vaig estar de guardia 24h a Horta de St Joan, aquest matí feina a la consulta privada de podologia a Traiguera, amb el temps just per arribar a casa dutxar-me i marxar a Roquetes per fer de 14:30-21h. Quines pallisses.

Avant companyeros a pie de puerto!!!

No hay comentarios: