jueves, 12 de agosto de 2010

PARADA DE RUC

Alfara de Carles desde la carretera vella de detràs



Al final ja ha arribat, tal i com m'ho imaginava. Demà hem toca la parada de ruc, ja que tindré curro tot el matí fins les 14h i a les 15h entraré de guardia fins l'endemà a les 9:00h.
Este matí he fet 2h15' mig de tranquis rodant amb molta agilitat, ja que tant dimarts com dimecres havia apretat algo.
La ruta per avui era un poc sobre la marxa, de manera que he anat de cara Benifallet per Tivenys fent el Coll de Som a un ritme constant, però no gaire exigent. De Benifallet he anat direcció Xerta i un cop passat l'entrador de Paüls hi ha un camí (d'estos que m'agraden amb l'asfalt vell) que puja fins el canal. La pega es que m'he arriscat fent 2km per camí de terra fins que he tornat ha agafar el camí vell que puja fins Alfara de Carles per la part de detràs.

Un cop allí he fet la paradinya per repostar d'aigua i tot seguit a plat fins Tortosa, ja que feia tard a la visita de la consulta.


Uaaahhhh!!!!! Que fresca i bona. Ho necessitava


La sort que al Reguers m'he trovat amb un camionet de les begudes Toscà que m'ha portat a més de 70km/h fins Roquetes. Finalment he rodat suau fins a casa.
En general les sensacions han anat variant, desde la comoditat i alegria de pedaleig del inici, la força durant la pujada a Som, l'agobio i petita baixada de forces fins Alfara i la recuperació fins Tortosa tras-camió.
Les dades del Garmin: 2h15'; 118ppm; 98rpm; 32.3km/h. Demà descans i si puc penjaré fotos d'avui i d'ahir.
Aquí es on passo moltes hores de consulta


Avant i canvi MANGANTES.

PD: pronte tindré una pijada tècnica de les que mos agraden a natros.

No hay comentarios: