martes, 10 de agosto de 2010

ARRANCADA DE MAXO PARADA DE RUC

La tònica d'aquestes últimes setmanes està sent aquesta, començo la setmana amb prou temps lliure com per poder sortir a entrenar tranquil i complir amb les ordres de Sergio Detorres, i acabo agobiat de feina i sense poder veure ni a la familia ni a la bici. Per una banda, i tal com estan els temps avui en dia perfecte ja que tenir feina és molt, però hi ha cops que no acaba compensant i més quan veus factures de tallers mecànics o d'altres professions i flipes quan comproves que gairebé cobren el doble que tu a l'hora de servei i no fan guàrdies de 17 i 24 hores empalmant amb l'horari de consulta, però bueno este és un altre tema.



Referent a l'entreno d'avui, he acabat fent 1h53' de les 2h que tenia pautades. Les xifres són: 57,82km; 30.47km/h;135/168ppm, i la ruta escollida molt plana, ja que he anat canal amunt fins Xerta i després via verda fins que he arribat al primer túnel llarg sense llum. D'allí mitja volta i cap a Tortosa, allargant pel camí del mig. Les sensacions millor de lo que hem pensava.

Estava tapat, però feia una calor agobiant

Una altra cosa que volia comentar es que aquests últims dies he estat entrant a diferents blogs, sobretot de "carreteiros" veient que alguns d'ells cel·lebren haver arribat als 10.000 ó 20.000km des d'inicis de pre-temporada. Doncs, per l'estat de forma que tinc no hem puc queixar, ja que porto 8633km amb 323h15' desde el 22 de novembre. Tot això es BTT+RUTA+RODILLO.

Bueno aquí acabo per avui, demà si es pot més.

No hay comentarios: