viernes, 7 de enero de 2011

RE-EMPENDRE

Sembla que tornem a empendre de nou els entrenaments. Ahir dia de reis vam aprofitar per sortir a fer la ruta amb un poc de resaca de lan it de reis.

A la cabalcada de reis amb Hugo



Haviem quedat amb Pep trovar-nos amb ell a Tortosa, felicitar-lo pel seu aniversari i acompanyar-lo fins Amposta. A partir d'allí començavem l'entrenament Alex i jo.

Les sensacions durant la sortida han anat variant, al principi del primer bloc de series m'he vist amb força a les cames, recuperant fàcilment, però a partir de la meitad de la segona serie del segon bloc, ja he notat les cames molt pesades i la tercera ha estat un poc penosa, movent uns 20w menys de mitja que en les anteriors. Un cop hem arribat a la Sènia hem recuperat durant 2km mentre rodavem de cara al Mas, i a partir de llavors he decidit possar un ritme alt, sense anar a tope, fins al Pkm 10 on he afluixat de nou fins al Mas de Barberans. Des del poble fins Tortosa hem anat rodant apretant fins la Raval de la Llet on ens hem relaxat per arribar soltant a casa. En total: 2h34'; 83.44Km; 132pm; 224w; 32,47km/h; 88rpm.



Alex arribant a Tortosa tot doblegat


A la tarde tenia les cames molt pesades i carregades. La nota més destacada de tots aquests dies es que he arribat als 76kg de pes, una mesura que feia més de 2 anys que no veia en pre-temporada. Haurem d'apretar el cinturó i possar-nos un poc més estrictes.

No hay comentarios: